Vezi Lista

Lista Vaslui

Lista Galati

Lista Vrancea

Lista Bacau

Lista Neamt

Lista Suceava

Lista Botosani

DE CE?

Doar apelând la solidaritate putem depăși cu bine perioada dificilă produsă de pandemie.

Moldova Solidară este un integrator de informații utile din toată regiunea pentru oricine dorește să fie ajutat, să ajute, să doneze sau să anunțe inițative de care beneficiază semenii lui.

Alege județul și vezi lista proiectelor și asociatiilor ce depun eforturi în lupta cu efectele pandemiei create de coronavirusul Covid-19.

SOLIDARI ÎNVINGEM!

CE TREBUIE SĂ
ȘTIȚI DESPRE
CORONAVIRUS
(COVID-19)
TELVERDE
0800 800 358
CENTRUL
JUDEŢEAN DE
CONDUCERE ŞI
COORDONARE A
INTERVENȚIEI –
C.J.C.C.I. IAȘI

BINE BOTOSANI

Numerele de telefon la care persoanele de pe raza Municipiului Botoșani aflate în AUTOIZOLARE ca urmare a epidemiei de CoronaVirus – COVID-19 pot solicita sprijinul autorităților locale pentru nevoi personale: 0231 502 200 sau 0372 316 724

https://www.primariabt.ro/

Informații, recomandări și asistență medicală. Telefon permanență: 0745619074; 0231 513525.

https://www.dspbotosani.ro/

Asociația Nord, prin campania #7deAcasă, a demarat o campanie de strângere de fonduri și resurse pentru dotarea spitalelor din județul Botoșani.

http://www.zilelenordului.ro/7deacasa/

Proiectul Fiideajutor.ro urmărește ajutorarea persoanelor afectate de epidemia de Coronavirus, vulnerabile sau aflate deja în izolare la domiciliu, care nu au alte persoane de sprijin și care au nevoie de hrană sau medicamente la domiciliu. Proiectul este implementat în Arhiepiscopia Iașilor care cuprinde județele Iași, Botoșani și Neamț. Telverde: 0800 672 027.

https://fiideajutor.ro/

Consiliere medicală gratuită, oferită de medicii noștri, prin e-mail sau prin telefon sau mesaje, de luni până vineri, în intervalul 8:00 – 16:00. Pentru a primi răspuns la problemele medicale cu care vă confruntați, vă rugăm să completați acest formular: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScjuDc3fkrqN-AuLJ…/viewform

https://providentamedical.ro/policlinica-providenta-vine-sprijinul-pacientilor-pe-perioada-starii-de-urgenta

Platformă online prin care persoanele care au nevoie de sprijin pot intra în legătură cu voluntarii care vor să dea o mână de ajutor. Tel. 0768 492 461

www.voluntarbt.ro

Strângere de fonduri pentru dotarea spitalelor din județ cu echipamente medicale. Donațiile se pot face aici: cont în LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401; contul în EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22 cu specificația familia SÎRBU; PAYPAL Asociatia GRUP CIVIC Botoșani https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic

https://www.facebook.com/Grupcivic/

Asociația „Salvează o inimă” a demarat campania „Stop COVID 19”, menită să dea o mână de ajutor acolo unde e nevoie cel mai mult, în aceste zile. Aparatura medicală, echipamentele de care e disperată nevoie în spitale și testele pentru depistarea coronavirusului pe care le vom cumpăra pot salva numeroase suflete!

https://salveazaoinima.ro/fr/team_member/vlad-placinta/

Campanie de strângere de fonduri, inițiată de Asociația Județeană de Babywearing Botoșani, pentru achiziționarea de echipamente și consumabile medicale pentru personalul medical din Botoșani. Contul pentru donații este deschis la Banca TRANSILVANIA Botoșani: BENEFICIAR: ASOCIAȚIA BABYWEARING BOTOȘANI, CONT: RO51BTRLRONCRT0462188801, DETALII DE PLATA: SPITAL.

https://www.facebook.com/impreuna.botosani/